Titta Tienpolvi, vastuuvalmentaja

Titta on yrityksen vastuuvalmentaja.  Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalipsykologia), sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Titta on työskennellyt vuosia sosiaali-, kasvatus- ja työllistymisalalla mm. perhehoitajana, työvoimahallinnon asiantuntijana monialaista tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten parissa, Savon koulutuskuntayhtymän ohjaavana opettajana työttömien ja maahanmuuttajien parissa, sosiaalialan kehittäjänä/tutkijana yliopistolla. Titta on pitkän linjan hevosnainen, jolla on ollut hevostila vuodesta 2001, ratsastanut 80-luvun lopulta, kasvattanut, kouluttanut ja kilpaillut useilla hevosilla esteratsastuksessa, tällä hetkellä tallissa on neljä omaa puoliveristä kasvattia.

Jukka Tienpolvi, työ- ja yksilövalmentaja

Jukka on monialaosaaja, jolla on pitkä työkokemus sosiaali- ja kasvatusalan lisäksi sähkö-, metalli-, rakennus-, kuljetus- ja ravintola-alalta. Jukalla on työvalmennuksen erityisammattitutkinto. Jukka toimii pääasiassa kiinteistö- ja rakennustöiden työvalmentajana.

Paula Ettanen, työ- ja yksilövalmentaja

Paula on työvalmentajan erityisammattitutkintoa opiskeleva lähihoitaja. Paulalla on hoitoalan työkokemusta ja hän harrastaa koiria.

Yhteystiedot
Tienpolvi Ky

2817986-6

Osoite

Sotkanniemi 273
70870 HILTULANLAHTI

Puhelin

044 371 7183