Titta Tienpolvi on ratsastanut yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän on kilpaillut useilla hevosilla esteratsastuksessa kansallisella – ja aluetasolla. Kaikki kilpahevoset ovat tällä hetkellä omia kasvatteja, kaksi niistä on Titan aikaisemmasta kilparatsusta A’Jour-Z (kuvassa oikealla), joka jatkaa siitostamman uraansa Tartossa. A’Nuit, A’Midi ja La Carina ovat tuoneet menestystä kilpailuista. Nuorimman Amadon kilpailu-ura alkaa 2019.

 

Titta valmentaa ratsukoita sopimuksen mukaan. Jos tarvitset valmennusta tai apua hevosesi käsittelyssä, ratsastuksessa tai kilpailuttamisessa, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse titta.tienpolvi@gmail.com ja p.044 371 7183.

A’Nuit on ruuna, jonka emä on A’Jour-Z ja isä on Larino. Nikke (kuvassa vasemmalla) on saavuttanut lukuisia voittoja ja sijoituksia 120 cm tasolla ja tavoittelee pääsyä korkeampiin luokkiin.

A’Midi on tamma, jonka emä on myös A’Jour-Z ja isä Verdi. Minnin (kuvassa oikealla) kilpailu-ura on vielä alussa, mutta se on kilpaillut sijoittuen on 110-120 cm tasolla.

La Carina on emästä La Casita ja isästä Larino. Riina (kuvassa vasemmalla) on kilpaillut menestyksekkäästi voittaen ja sijoittuen metrin tasolla. Riinalla olisi kykyjä ja kapasiteettia korkeampiinkin luokkiin, mutta kaviovaivat ovat hidastaneet kilpailu-uralla edistymistä. Riina on erittäin kilttti ja kilpailee nyt tytön ratsastamana.

Amado on emästä Samantha III ja isästä Lissabon. Masan (kuvassa oikealla) emästä ensimmäinen varsa Zidane kilpailee kansainvälisellä 150-160-tasolla, Masan isä on palkittu Suomen oripäivillä parhaan esteorina. Masaa on käsitelty, kuljetettu, juoksutettu, ajettu, kengitetty ja hypyytetty sekä kasvukuvattu. Masan ratsukoulutus  aloitettiin 5/2018, se on edennyt tasaisesti, osoittautuen hyvin lahjakkaan ja yhteistyöhaluisen oloiseksi.

Kuljetamme hevosia kilpailuihin ja muualle Volvo F12-kuorma-autolla, jossa on tilavat paikat kuudelle hevoselle. Lisäksi autossa on living, makuutilat ja keittiö 5-6 ihmiselle, varustetila sekä kemiallinen wc. Otamme mahdollisuuksien mukaan myös muiden hevosia kyytiin kilpailuihin.

 

 

Yhteystiedot
Tienpolvi Ky

2817986-6

Osoite

Sotkanniemi 273
70870 HILTULANLAHTI

Puhelin

044 371 7183