Titta Tienpolvi on ratsastanut yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän on kilpaillut useilla hevosilla esteratsastuksessa kansallisella – ja aluetasolla. Kaikki kilpahevoset ovat tällä hetkellä omia kasvatteja, kaksi niistä Titan aikaisemmasta kilparatsusta A’Jour-Z (kuvassa oikealla), joka jatkaa siitostamman uraansa Tartossa. Viime vuonna Titta ja hänen kasvattinsa A’Nuit palkittiin Itä-Suomen aluerankingin voitosta. Myös kasvatit A’Midi ja La Carina ovat tuoneet menestystä kilpailuista. Nuorimman Amadon ratsukoulutus alkaa 2018.

 

Titta valmentaa ja ratsastaa kotitallillaan Sotkanniemessä ja Pikkupihan maneesilla, sopimuksen mukaan muualla. Jos tarvitset valmennusta tai apua hevosesi käsittelyssä, ratsastuksessa tai kilpailuttamisessa, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse titta.tienpolvi@gmail.com ja p.044 371 7183.

A’Nuit on ruuna, jonka emä on A’Jour-Z ja isä on Larino. Nikke (kuvassa vasemmalla) on saavuttanut lukuisia voittoja ja sijoituksia 110-120 cm tasolla ja tavoittelee pääsyä korkeampiin luokkiin.

A’Midi on tamma, jonka emä on myös A’Jour-Z ja isä Verdi. Minnin (kuvassa oikealla) kilpailu-ura on vielä alussa, mutta se on kilpaillut sijoittuen on 90-110 cm tasolla.

La Carina on emästä La Casita ja isästä Larino. Riina (kuvassa vasemmalla) on kilpaillut menestyksekkäästi voittaen ja sijoittuen metrin tasolla. Riinalla olisi kykyjä ja kapasiteettia korkeampiinkin luokkiin, mutta kaviovaivat ovat hidastaneet kilpailu-uralla edistymistä. Riina on erittäin kiltti ja kilpaillut myös juniorin ratsastamana.

Amado on emästä Samantha III ja isästä Lissabon. Masan (kuvassa oikealla) emästä ensimmäinen varsa kilpailee kansainvälisellä 150-160-tasolla ja Masan isä on palkittu Suomen oripäivillä parhaan esteorina. Masaa on käsitelty, kuljetettu, juoksutettu, ajettu, kengitetty ja hypyytetty. Sen ratsastuskoulutus aloitetaan vuonna 2018.

Kuljetamme hevosia kilpailuihin ja muualle Volvo F12-kuorma-autolla, jossa on tilavat paikat kuudelle hevoselle. Lisäksi autossa on living, makuutilat ja keittiö 5-6 ihmiselle, varustetila sekä kemiallinen wc. Otamme mahdollisuuksien mukaan myös muiden hevosia kyytiin kilpailuihin.

 

 

Yhteystiedot
Tienpolvi Ky

2817986-6

Osoite

Sotkanniemi 273
70870 HILTULANLAHTI

Puhelin

044 371 7183